Калина АндроловаФейсбук Защо обвиняват шефа на Пирогов, че е споделил поста?!Наглостта

...
Калина АндроловаФейсбук Защо обвиняват шефа на Пирогов, че е споделил поста?!Наглостта
Коментари Харесай

Андролова: Шефът на Пирогов трябва да бъде поздравен, че е пуснал поста за поведението на Емин

Калина Андролова

Facebook

 

Защо упрекват шефа на " Пирогов ", че е споделил поста?!

Наглостта по отбраната на един нахален консултант на министъра на защитата върви към комедиен маккартизъм!

 

Видяхме, че шефът на " Пирогов " се смути, той не е професионален политик и не съумя да реагира вярно на въпроса, който целеше да му ВМЕНИ ВИНА!

Каза, че може би са сбъркали, като са разгласили поста за държанието на Емин.

 

Пазете се! Под флага и обвиняването за " съветска агентура " против всеки, който насочва рецензия към всепозволеността и безспорната разхайтеност на тази власт, може да се подхващат всевъзможни набези, против политици, против публицисти, против лекари, против висши админи!

 

Всеки, който е сериозен или отбелязва корист, значи е съветски сътрудник и желае да смъкна ПРОАМЕРИКАНСКОТО държавно управление. Посолството в действителност ли смята, че тази процедура на обвинявания към публични фигури способства за проамериканския климат в България?!

 

Ще му оказа помощ на доктор Валентин Димитров, шефа на " Пирогов ". Постът на здравната сестра доста вярно е бил оповестен. ЗАЩОТО ДЕМОКРАЦИЯТА съдебна експертиза ПОЯВИ, ЗА ДА ЗАЩИТАВА ИНДИВИДА ОТ ПРЕКОМЕРНАТА ВЛАСТ НА ДЪРЖАВАТА!

 

А концепцията за така наречен гражданско общество, толкоз обичана и инструментализирана от Демократична България, е обвързвана с опцията за гражданска сдържаност и медиен надзор в обществото по отношение на злоупотреби с властта.

 

Да, когато има надменност от страна на държавен чиновник, тя би трябвало да бъде осветена. Ясно е, че Емин е показал дебелашки опцията да ДЕРИБЕЙСТВА С ВЛАСТ Пожарна охрана ЛИЧНИ ПРИЧИНИ. Позволил си е да заплашва лекари с уволняване. Позволил си е и да демонстраира, че министърът на опазването на здравето е МАРИОНЕТКА, която би реагирала незабавно откакто Емин уточни кой от " Пирогов " не слуша, не стои спокойно и не реагира на неговата самозабравила се личност.

 

Министър Тагарев би трябвало неотложно да уволни този наглец, а не да приказва за политически удари. Дръжте главите си вдигнати високо горе! Не позволявайте една крадлива тайфа, която желае за предопределение на зам.-министър по половин милион подкуп и всеки месец регулярен рекет, да ви манипулира с ВЪВЕЖДАНЕ НА СТРАХ! Че сте агентура, щом критикувате безобразията.

 

И това ще мине. И тези ще ги преживеем.

Нека бъдем същински мислещи хора.

Деспотизмът на АГРЕСИВНОТО НЕВЕЖЕСТВО е безконечен. Но безконечна е и битката на интелигентния човек с него.

 

Никога не забравяйте, че висшата тайнственост на деспотизма, неговата опора и битие е точно в това, да се държат хората в положение на боязън, че могат да бъдат упрекнати, омаскарени, опустошени, завършени.

 

Това е форма на надзор, тъй че хората да бъдат принудени ДА съдебна експертиза БОРЯТ ЗА РОБСТВОТО СИ КАТО ЗА СПАСЕНИЕ!

 

Шефът на " Пирогов " би трябвало да бъде поздравен, че е пуснал поста на страницата на болничното заведение!!! Обществото има право да знае за простащината на съветника на министъра на защитата.

 

От държанието му излиза наяве, че Емин няма място във властовия уред, тъй като е податлив да се изгода от ресурсите на властта с ДЕМОНСТРАТИВНА БЕЗЦЕРЕМОННОСТ. Партия " ДА, България " би трябвало да се разграничи от него. Вместо да вменява на шефа на " Пирогов ", че е съветски сътрудник. Нападението не постоянно е най-хубавата отбрана.

 

Но като махнем настрани този скандал, който Емин самичък си е сътворил, като се е самозабравил, значителният въпрос е по кои тематики на защитата Емин е способен да поучава министър Тагарев?!

 

Коя част от образованието и заниманията на Емин имат досег с нуждите на министър Тагарев изключително в този момент, по време на комплицираната конюнктура с войната в Украйна и милитаризирането на Черноморската зона?!

 

Това е въпросът! И дано не го изместваме с виновността, за какво е пуснат постът! Постът е пуснат, с цел да освети това безсрамие!

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР